Socialansvarlighed

Cle Designs kerneværdier er bæredygtighed og socialt arbejde. Vi vil gerne passe på miljøet samt hjælpe vores medmennesker i samfundet.

“Det handler om at udnytte de uudnyttede resourcer” 

Ovenstående er Cle Designs motto. Det omhandler brugen af genbrugstræ samt at vi bruger praktikanter og ledige fra Jobcentre, som har brug for et arbejde. Vi har brug for flere hænder til at hjælpe med diverse faglige opgaver, og de har brug for et arbejde og føle sig nyttige.

Samarbejde i Vestre fængsel

Vi har indgået et samarbejde med Kriminalforsorgen. Det betyder at de indsatte i Vestre fængsel skal bearbejde og producere alt træet til vores produktion. De indsatte mangler beskæftigelse og er glade for at få lov at lave produkter til Cle Design.

I fængslet har de indsatte mulighed for at få et arbejde, der så vidt muligt skal ligne et rigtigt arbejde uden for fængslets mure. Herved bliver de indsatte bedre rustet til at klare et fast arbejde når de kommer ud igen. Værkstedet ligner en tilsvarende arbejdsplads og lever op til vores krav til produkterne og arbejdsmiljøet. I fængslet har de indsatte også mulighed for at tage en erhvervsfaglig uddannelse, hvor de får et papir på deres kunnen, og er derved bedre stillet til at få et fast arbejde når de kommer ud.

Det vil sige, at når du køber et produkt fra Cle Design har du hjulpet de indsatte til et bedre liv, og købt et produkt med en fortælling bag.

Du kan læse meget mere om arresthuset og hvad et arbejde fra virksomheder betyder fo de indsatte og deres fremtid lige her.