Slået op d.

Samarbejde med By-expressen

Optimering af bæredygtighed

Cle design kan nu præsentere at vi har indgået et samarbejde med by-expressen, så du nu kan få leveret din ordre i regn, sne og slud og ikke mindst hurtigere og billigere. 

By-expressen – Lad cyklen gøre arbejdet

By-Expressen er Københavns eneste 100% cykelbaserede kurerfirma, som er ejet og drevet af cykelbude med mange års erfaring fra byer over hele verden. By-Expressen sætter en stor ære i pålidelig service og i at være de hurtigste og mest erfarne cykelbude i byen. På deres tohjulede ladcykler kan de transportere meget mere end man tror, og sætter helt nye standarder for hurtig, effektiv og miljøvenlig transport, ved både små og store leverancer i København.

Læs mere om by-expressen på deres hjemmeside ved at klikke Her.

Vi benytter By-expressen for at støtte et lokalt firma, medvirke til at lette på byen tætte trafik og formindske CO2 udslip og optimere vores bæredygtige mission.

 

Da vi netop hos Cle design gør en dyd ud af, at optimere vores mission og kernekompetencer, arbejder vi stenhårdt med at indgå samarbejdspartnere med lokale virksomheder, som har samme CSR politik.

På dette grundlag tilbyder Cle design nu, at hvis du bor i Københavnsområdet, kan du vælge at få leveret din leverance med by-expressen. Det er hurtigere, billigere og mere bæredygtigt!

 

Læs mere om vores CSR politik her