Slået op d.

Hvad vej skal toiletrullen hænge?

Det er det evige store spørgsmål, som mange hustande kan være meget uenige omkring. Skal toiletrullen hænge ind mod væggen, så der er lidt modtand når man trækker i papiret, eller skal den uden ud fra væggen, så det er lettere at få fat i papiret?

Vi har undersøgt sagen lidt, og kan nu endelig afslutte den mange årige diskussion i hjemmet. Efter du har læst dette blogindlæg er du ikke længere i tvivl om hvad vej din toiletrulle skal hænge, og du får argumenter som du kan bruge næste gang diskutionen melder sig hos dig eller en du er på besøg hos, hvis toiletrulle hænger forkert.

 

Toiletrullen skal hænge ud ad fordi…

Af flere årsager men især, hvis du har hvide fliser eller en hvid væg og ofte bruger neglelak (eller andre der benytter sig af dit toilet gør) så vil neglene skrabe mod fliserne, og smitte af ikke hvis rullen hænger ud ad. Når rullen hænger ind mod væggen, og du har neglelak på dine fingre og ikke kan få fat i papiret, så kommer du til at skrabe dine pæne fingre op ad de hvide vægge og det er synd for både din neglelak og den hvide væg.

Det betyder også at hvis dit papir altid hænger ud ad, så skal hverken du, dine flotte negle eller papiret berør væggen, og afsætte bakterier eller andre mærker.

Hænger din toiletrulle ud ad så er det også altid meget lettere at få fat i papiret, og du skal ikke fumle med det når du ikke kan finde enden på det. Det vil være mere synligt, og tydligere for dig hvor du skal trække henne.

Derudover så ser papiret også bare flottere ud, når det hænger ud ad. Du kan bedre se mønstret om det så er med blomster, stjerner, eller måske små julemænd så kommer det bare bedre til sin ret og til syne, end hvis det hænger ind ad.

 

Der kan dog være undtagelser…

Selvom argumenterne er mange for at papiret skal hænge ud ad, så kan der være omstændigheder som gør at det vil være smartest at hænge det på den anden måde, nemlig ud ad. Det kan f.eks være at du har en legesyg kat, som elsker at rulle og kredse i papiret, og derfor altid kommer hjem til lidt af et rod på badeværelset og papirsruller med huller i. Der kan det være en fordel at vende papiret om og hænge det ind ad hvor der er mere modtand på papiret og ikke ruller så let.

 

Den unikke toiletrulleholder

Mangler du en toiletrulleholder? Eller måske bare syntes at den du har i forvejen er lidt kedelig og grim, så kan vi varmt anbefale dig at prøve vores toiletrulleholder som både er pæn, praktisk og nemt at anvende. Den kan live dit badeværelse op på ingen tid, og vil med sikkerhed være en dine gæster kan huske – og måske det får dem til at tænke over hvordan toiletpapiret skal hænge næste gang? Hvem ved…