Handels- og leveringsbetingelser

Betalingsbetingelser

Cle Design accepterer følgende betalingsmidler: Dankort, Visa/Dankort, Mastercard, Eurocard, Visa, Visa Electron og Maestro. På kreditkort opkræves et gebyr på 1,19% af transaktionsbeløbet på kort udstedt i Danmark og et gebyr på 3,44% af transaktionsbeløbet på kort udstedt udenfor Danmark.

Det er endvidere muligt at betale via direkte bankoverførsel, vær dog opmærksom på at registreringen kan tage op til 5 bankdage, og at overførslen derfor skal ske samme dag ordren oprettes. Husk at angive ordrenummer som reference på overførslen.

Ved direkte bankoverførsel sender vi ikke produkter afsted, før vi har modtaget pengene på vores konto.

Betalingsfrist


Varer betales ved bestilling. Endelig reservation af varen sker først, når betalingen er registreret på ordren. Det er ikke muligt at betale ved levering eller ved afhentning på vores hovedkontor.

Returret


Du har altid 14 dages fortrydelsesret, medmindre andet er aftalt.

Julegaver byttes frem til 1. Januar,cmod fremvisning af gyldig kvittering eller ordre nr. Og at pakken bliver sendt retur i oprindelig stand.

Køber betaler selv for at sende varen retur til vores hovedkontor:

Adresse:                                                                                                                                                                                                            

Knevelsvej 4

4300 Holbæk

• Varen skal være ubrugt
•Ordrebekræftelse skal fremvises

Følgende er ikke omfattet af returretten                                                                      

Specialbestillinger

  •  I andre farver læder end standartfarverne, Natur og Mørkebrunt
  • Nøgleringe med tekst på
  • Andre special bestillinger
  • Vare købt hos vores forhandlere (andre webshops, butikker m.m)
  • Vare købt på messer – medmindre andet er aftalt

Ombytning af varer                                                                                                    

Ønsker du at ombytte en varer til en anden varer i vores sortiement, har du 30 dage fra købsdatoen. Den nuværende varer skal sendes retur til vores hovedkontor:
Adresse: Knevelsvej 4, 4300 Holbæk

• Varen skal være ubrugt

•Ordrebekræftelse skal fremvises
•  Evt. prisforskel skal betales, inden den nye vare kan bestilles
• Speciallavede produkter, kan ikke ombyttes

Specialbestillinger


Ved varer der produceres specifikt efter dine ønsker og behov (f.eks. læderremme i specielle mål) er leveringstiden typisk  2- 6  Leveringstiden er vejledende og kan variere ift. leverandørens produktionskapacitet.

Særlige betingelser ved specialbestillinger:

• Varen sættes først i produktion, når den er fuldt betalt. Udskydelse af betaling vil afføde en tilsvarende udskydelse af leveringstidspunktet.

• Specialbestillinger kan efter betaling ikke annulleres.

• Der er ingen returret på specialbestillinger.

Levering

Dine varer vil blive leveret med DAO, Post Nord eller GLS, og derved er det deres leveringspriser der regnes udfra. Hvis du vælger til nærmeste afhentning, vil du modtage en mail og/ eller en SMS om hvornår din pakke er klar til afhentning. Har du valgt at få pakken leveret hjem til dig og du ikke er hjemme, vil pakken ligeså blive leveret til nærmeste afhentningssted, og du vil modtage en mail Og/eller en SMS om dette.

Reklamationsret

• Ud fra Købeloven, har du altid 2 års reklamationsret. Skulle du mod forventning modtage en vare med fejl og mangler, udbedres denne som udgangspunkt, ved reparation eller udskiftning af reservedel. 

•Kontakt os på mail: Kontakt@cledesign.dk og fortæl os om manglerne/fejlen og send billeder af produktet hvor manglen/fejlen kan ses. Husk at have dit ordrenummer og ordrebekræftigelse med i mailen.

•Du skal gøre os opmærksomme på fejlen/manglen med det samme, når den opstår/opdages.

•Det er vigtigt, at du giver os besked om en evt. fejl eller mangel på din vare, så snart du opdager den, da fejlen ellers kan forværres og i værste tilfælde bevirke, at vi ikke kan udbedre eller ombytte den. Gives der ikke besked om en fejl eller mangel indenfor rimelig tid, afvises en evt. reklamation.

•Du skal kunne fremvise original kvittering/ordrebekræftelse.
For at kunne behandle din reklamation, skal vi have dit ordrenummer. Det er dit ansvar som kunde, at kunne oplyse dette. Vi behandler ikke reklamationer uden originalt ordrenummer eller kvittering.

Varen skal være behandlet forsvarligt og korrekt vedligeholdt

Mange af vores varer er lavet af naturmaterialer, som kan have behov for regelmæssig pleje og vedligeholdelse ellers kan det påvirke varens levetid og garanti. Misligeholdelse af produktet eller uhensigtsmæssig brug er ikke dækket af reklamationsretten. Reklamationer på varer, der ikke er vedligeholdt korrekt eller brugt uhensigtsmæssigt, afvises. Er du i tvivl om, hvordan din vare skal behandles, er du velkommen til at sende os en mail: kontakt@cledesign.dk

Sikker betaling over nettet

Det er sikkert og nemt at handle med os. Vi benytter os af Paypal og stripe, som gør det så trygt for dig som forbruger som muligt. Vi får hos Cle Design ingen oplysninger om dit kort- eller kontooplysninger. Du kan læse meget mere om Paypal’s bestemmelser her:

https://www.paypal.com/dk/webapps/mpp/ua/useragreement-full#r13

 

Håndtering af personlige oplysninger 

Hos Cle design tager vi dine personlige dataoplysninger seriøst. Vi anvender dem kun til brug ved forsendelses af ordre. Vi deler ikke ikke dine oplysninger med nogen.