Guide til ophæng

Her finder du en guide til ophæng af dine cle produkter, og hvorfor læderremmene ikke altid er lige lange på din toiletrulleholder m.m

Nederst på siden finder du vores videoguide til hvordan du anvender de medfølgende skruer og dækknapperne

Tøjstativ

Når du skal hænge dit nye tøjstativ op fra Cle Design skal du starte med at bore to huller i dit loft. Husk det skal være et sted hvor det er bærende.

Du skal sørge for at hullerne er ca. 45 cm ud fra væggen, så der er plads mellem væg og stativ til at hænge bøjler på.

Til ophæng af tøjstativet anbefales det, at du forhører dig i dit lokale byggemarked, som kan give dig den bedste guide til hvordan du hænger dit tøjstativ op alt efter hvilket type loft du har, og hvilken krog som det er mest hensigtsmæssigt at bruge, da det skal kunne bære meget vægt.

Kroge til loftet medfølger ikke 

Close-up af tøjstativ

Toiletrulleholder & køkkenrulleholder

Det kan være du undrer dig over hvorfor begge læderstropper ikke er lige lange. Den bagerste læderstrop er lidt længere end den forreste, men når den først kommer op at hænge på væggen, udligner det sig og de ser ud til at være lige lange, og så er der plads til at køkkenrullen eller toiletrullen kan være der.

 

Når du sætter læderet op, er det vigtigt at du hele tiden sørger for, at læderet ikke rykker sig og bliver skævt sat op. Det kan være en fordel at være to til at sætte produkterne op, da det kan være svært at balancere med både skruemaskine, læder og skuer.

Det er vigtigt at du ikke skruer den lille guldring for langt ind i læderet, men samtidig skal du også sørge for at skruen ikke sidder for langt ude, for så kan det være svært at skrue dækknappen på til sidst.

Se den korte video nederst på siden her, for en guide til hvordan du hænger køkken og toiletrulleholderen op med de medfølgende skruer og dækknapper.

Hylder

Hylden er meget let at montere på væggen, følg vores guide så er du godt på vej
  1. Hæng læderstopperne ca. 13 cm inde på hver side af hylden
  2. Bor to huller i væggen, og sæt rawlplugs i. (Du kan med fordel forhøre dig i dit lokale byggemarked hvilke rawlplugs der passer bedst til netop din væg.)
  3. Udskift evt. de medfølgende skruer til nogle større, men som stadig har et fladt skruehoved så dækknappen kan skrues på til sidst.
  4. Sæt den lille guld ring, gummiring og læderet på skruen, i nævnte rækkefølge.
  5. Skru til sidst dækknappen på med hænderne.

Se hvordan du bruger skruerne i videoguiden længere nede på siden.

Håndklædeholder, knagerække &  læderknage

Alle tre produkter er lidt til at hænge op på væggen. Hvis du følger vores nedstående guide skulle du ikke opleve problemer med din opsætning.

  1. Hæng læderstopperne i den afstand du ønsker på rundstokken – typisk 3-4 cm inde på hver side af pinden
  2. Bor to huller i væggen, og sæt rawlplugs i. (Du kan med fordel forhøre dig i dit lokale byggemarked hvilke rawlplugs der passer bedst til netop din væg.)
  3. Udskift evt. de medfølgende skruer til nogle større, men som stadig har et fladt skruehoved så dækknappen kan skrues på til sidst.
  4. Sæt den lille guld ring, gummiring og læderet på skruen i nævnte rækkefølge.
  5. Skru til sidst dækknappen på med hånden

Se hvordan du anvender skruerne i videoguiden neden for

Videoguide til ophæng

Her kan du se vores videoguide til hvordan du lettest anvender de medfølgende skruer og dækknapper.

 

Skulle du stadig være i tvivl om hvordan du sætter dine produkter op, så kontakt os meget gerne for mere information på

kontakt@cledesign.dk