Slået op d.

Bæredygtigt læder samarbejde

Bæredygtigt læder samarbejde

Leather studio

Leather studio som er en dansketableret læder producent, skal fremadrettet producere læder til Cle design’s produkter. De har igennem 15 år lavet læder produktion og har herigennem tilegnet sig viden og erfaring der gør de kan optimere og få mest muligt ud af materiale og processor.

Leather studio’s fabrik i Indien

Leather studio er specialiserede i læder produktion af højeste kvalitet, såsom nøgleringe, lædertasker, læderbælter, læder kortholder, lædermapper og meget mere. Som nævnt er det en dansk etableret læder producent med produktion i Indien. De designer og producerer læder produkter til brands samt andre private virksomheder og organisationer.

Bæredygtighed

Cle design og leather studio deler de samme værdier for arbejdsforhold og CSR politikker. Leather studio gør en stor dyd ud af, at stille høje krav til deres samarbejdspartnere og fabrikker omkring arbejdsforhold og kemi i produkterne. De garantere igennem en tredjepartsauditering en sikker produktion, hvor der bliver stillet krav til bygninger, miljø medarbejdernes sikkerhed, arbejdstider og rettigheder. Derudover sikre de, ved sourcing- og stikprøvekontrol, at deres produkter lever op til Europæiske standard inden for kemikalier.

Du kan læse mere om deres CSR politikker HER.

Som nævnt tidligere skal Leather studio fremadrette levere læder til Cle design på deres nuværende produkter som du kan se i web shoppen, men de vil også være med i processen, når Cle design i 2018 lancerer nye produkter til deres produktportefølje.

Håndværk

Cle design producerer deres egne produkter i hånden, det samme gør Leather studio. At lave fantastisk læder produktioner er et kompliceret håndværk. Alle medarbejdere arbejder udelukkende i hånden, hvor alle processor bliver udført af en dygtig håndværker, fremfor maskine.

Produktudvikling 

I kan se frem til at Cle udvikler nye spændende produkter så som, skammel, serveringsbakke, dækkeservietter og grydelapper. Produkterne bliver forhåbentligt lanceret i 2018, selvfølgelig i deres stilrene nordisk inspireret design i læder og træ.